Briefhoofd
Bovag

Adria campers

Twin Plus 640 SLB

Foto10_thumb_640_slb
vanaf €56.900 Bekijk

Twin Supreme 640 SLB

Foto10_thumb_640_slb
vanaf €58.900 Bekijk
Dit is slechts een selectie uit ons aanbod bekijk ons volledige aanbod

Adria buscamper

Buscamper Nederland heeft een ruim aanbod Adria campers omdat wij één van de dealers in Nederland zijn. In onze showroom vindt u nagenoeg alle nieuwe
Adria Twin modellen van 2019. Zo treft u o.a. de Adria Twin Axess 600 SP buscamper aan met een dwarsbed.
We hebben natuurlijk ook de nieuwste Adria Twin Plus 640 SLB en de Adria Twin Supreme 640 SLB met de royale lengtebedden. De Adria-Twin Supreme heeft een groot Panorama dakluik wat zeer veel licht in de buscamper brengt.

Adria campers voor jarenlang plezier

Iedere Adria buscamper is ontworpen om te presteren. Adria biedt innovatieve oplossingen, zoals praktische keukens, 'Ergo'-badkamers, verschillende slaapoplossingen, comfortabele woonruimte en flexibele opslag. Alles is zeer nauwkeurig ontwikkeld en getest om uw veiligheid, comfort en plezier te garanderen tijdens uw avonturen. Gebouwd om van te genieten, gebouwd om lang mee te gaan.

Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Een Adria buscamper heeft een goede reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van bewezen fabricagetechnieken. Adria produceert zijn eigen meubilair en voert kwaliteitscontroles uit voor het hele fabricageproces. Als u besluit een Adria camper te kopen, zowel nieuw als tweedehands, bent u verzekerd van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom!