Briefhoofd
Bovag

Adria campers

Twin 640 SLX

Foto10_thumb_twin_640_slx
vanaf €56.900 Bekijk

Twin 640 SHX

Foto10_thumb_twin_640_shx_1
vanaf €59.500 Bekijk
Dit is slechts een selectie uit ons aanbod bekijk ons volledige aanbod

Adria buscamper

Buscamper Nederland heeft een ruim aanbod Adria campers omdat wij één van de dealers in Nederland zijn. In onze showroom vindt u nagenoeg alle nieuwe Adria-Twin modellen en de nieuwste Adria buscamper modellen van 2016. Zo treft u o.a. de Adria Twin 540SPT camper aan en de Twin 600SPT, beiden met een dwarsbed. We hebben natuurlijk ook de Kampeerauto van het jaar 2015 te koop staan: de Twin 640SLX met de royale lengtebedden. De Adria-Twin campers zijn zeer mooi afgewerkt en nagenoeg alle modellen zijn ook als Titan-uitvoering leverbaar. De Titan-uitvoering is voorzien van een modern, grijs interieur.

Adria campers voor jarenlang plezier

Iedere Adria buscamper is ontworpen om te presteren. Adria biedt innovatieve oplossingen, zoals praktische keukens, 'Ergo'-badkamers, verschillende slaapoplossingen, comfortabele woonruimte en flexibele opslag. Alles is zeer nauwkeurig ontwikkeld en getest om uw veiligheid, comfort en plezier te garanderen tijdens uw avonturen. Gebouwd om van te genieten, gebouwd om lang mee te gaan.

Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Een Adria buscamper heeft een goede reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van bewezen fabricagetechnieken. Adria produceert zijn eigen meubilair en voert kwaliteitscontroles uit voor het hele fabricageproces. Als u besluit een Adria camper te kopen, zowel nieuw als tweedehands, bent u verzekerd van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom!