Briefhoofd
Bovag

Burstner campers

Bürstner buscamper

De compacte Bürstner buscamper met zijn slanke vormen is de ideale reisgenoot op kustwegen, in haarspeldbochten en smalle stegen. Aan de binnenkant is hier echter niets van te merken want er is meer dan voldoende bewegingsvrijheid en opbergruimte. De elektrische instaptrede, draaibare pilotenstoelen en een grote verscheidenheid aan indelingen en bekleding maken het plaatje compleet.

Tweedehands Bürstner camper

Buscamper Nederland heeft enkel tweedehands Bürstner campers in haar assortiment. Omdat wij geen officiële Bürstner dealer zijn, kunnen wij enkel de modellen die bij ons ingeruild worden te koop aanbieden. Dat wil echter niet zeggen dat u geen keuze heeft of dat u een Bürstner camper van mindere kwaliteit koopt. Iedere Bürstner buscamper die bij ons ingeruild wordt, wordt door onze experts uitvoerig nagekeken, getest en gereinigd. Hierdoor weet u zeker dat u een tweedehands camper koopt die niet onderdoet voor nieuwe campers als het om kwaliteit en veiligheid gaat. Alleen de prijs is anders!

Bekijk onze Bürstner campers

Op deze pagina ziet u ons regelmatig wisselende aanbod. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Culemborg. Hier kunt u op uw gemak een Bürstner camper van dichtbij bekijken en u uitgebreid laten informeren. Ook voor het onderhoud, een APK of onderdelen voor uw Bürstner buscamper bent u bij ons aan het juiste adres!