Buscamper met 5 zitplaatsen

Standaard treft u in een buscamper 4 zitplaatsen; de chauffeursstoel, de bijrijdersstoel en daarachter een 2-zitsbank. Wilt u echter met 5 personen op pad en een buscamper met 5 zitplaatsen? Dan kunt u de 2-zitsbank uitbreiden tot een 3-zitsbank. In dit artikel leest u hoe u dit kunt doen.

Als fabrikant biedt PÖSSL 100% variabiliteit en flexibiliteit.

Instructievideo: Zo kunt u de buscamper omtoveren van 4 naar 5 zitplaatsen

Uitbreiding naar 5 zitplaatsen in een buscamper

U heeft de keuze uit een buscamper met 4 of 5 zitplaatsen. Dit kunt u heel eenvoudig zelf uitvoeren met de juiste uitbreiding. U trekt het frame voor de extra rugleuning uit de tweezitsbank. Nu hoeft u alleen nog maar de zitkussens uit de zitkist te vouwen en de rugbekleding op te hangen en de 3-zitsbank is klaar! Voor de 5e stoel is ook een gordel aanwezig. Wilt u van de 3-zitsbank weer een 2-zitsbank maken? Dat kan, de weg terug is net zo snel en gemakkelijk.

Buscamper met 5 zitplaatsen bestellen

Het nieuwe systeem van een 2-zitsbank naar een 3-zitbank kunt u bestellen wanneer de buscamper vanuit de fabriek geleverd wordt. Buscamper modellen die al besteld zijn kunnen niet meer worden uitgebreid naar 5 zitplaatsen. Bij 5 zitplaatsen blijven zowel de gewichten als de basisprijzen van de buscamper hetzelfde. U kunt bij ons een Pössl Summit buscamper bestellen met 5e zitplaats en gordel.

Buscamper modellen met optie tot 5 zitplaatsen

Onderstaande Pössl  modellen hebben de mogelijkheid tot 5 zitplaatsen met gordel.

Pin It on Pinterest