Briefhoofd
Bovag

Buscamper met automaat te koop

Alle buscampers van Pössl, Globecar en Adria zijn handgeschakeld, maar als nieuwe buscamper ook als automaat te koop. Een camperbus automaat is nagenoeg altijd van het automerk Fiat. Citroën heeft haar Jumper slechts tot 2006 als automaat geleverd. Wilt u ook graag een buscamper met automaat kopen? Dan bent u bij Buscamper Nederland aan het juiste adres. Van een Adria tot een Pössl camper met automaat, u vindt ze in ons gevarieerde aanbod terug.

Tweedehands camperbus met automaat

Regelmatig hebben we ook een occasion buscamper met automaat te koop staan. Op onze website kunt u hiervoor het actuele aanbod bekijken. Ook huren is een mogelijkheid. Voor onze verhuur gelden zeer scherpe tarieven en wij verhuren enkel nieuwe of zeer kort gebruikte campers die in uitstekende kwaliteit verkeren. Met comfortabele woonruimte en verschillende slaapoplossingen, voor in de bergen of op het strand, voor iedere vraag bieden wij een oplossing.

Bij Buscamper Nederland vindt u een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige en zeer waardevaste buscampers met automaat waarmee u moeiteloos door smalle steegjes kunt rijden of midden in de stad kunt parkeren. Laat u vrijblijvend adviseren en informeren en ontdek welke camper het beste bij uw wensen aansluit!

[]

Laatst bekeken campers