Briefhoofd
Bovag

Camperbus kopen

Overweegt u om een camperbus te kopen of een camperbusje te huren? Buscamper Nederland is in Nederland de enige importeur en dealer van de prachtige camperbussen Pössl en Globecar en dealer van de Adria buscampers. Mooie merken die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Bent u van plan een camperbus te kopen? Er zijn verschillende maten, indelingen en prijsklassen camperbusjes verkrijgbaar. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook heeft Buscamper Nederland een ruim aanbod tweedehands camperbussen. In onze showroom in Culemborg maar ook op onze website kunt u verschillende modellen, van nieuw tot zeer kort gebruikt, op uw gemak bekijken. Heeft u een camperbus te koop zien staan die uw interesse heeft gewekt? We vertellen u graag uitgebreid over de voordelen en mogelijkheden.

Camperbusje huren

U kunt bij Buscamper Nederland niet alleen een camperbusje kopen maar ook huren. Ideaal wanneer u wilt proeven van de voordelen van deze manier van reizen. Ook de inkoop of inruil van uw fabrieksgebouwde kampeerauto, APK, accessoire-inbouw, onderhoud en reparaties verzorgen wij graag voor u. Buscamper Nederland zorgt er graag samen met u voor dat u een onbezorgde vakantie en de ultieme vrijheid tegemoet gaat!

[]

Laatst bekeken campers