Briefhoofd
Bovag

Chausson campers

Chausson buscamper

Al meer dan 35 jaar levert Chausson een wijd gamma aan campers. Van de Odyssee tot de Borneo, het vermaarde Franse merk levert ook half-integrale toeristische voertuigen. Chausson is altijd op zoek naar de juiste balans tussen prijs en uitrusting voor haar Chausson buscamper. Daarbij staan passie, plezier en ontdekken voorop, waar u ook naartoe gaat en in welk seizoen dan ook.

Tweedehands Chausson camper

Bij Buscamper Nederland komt regelmatig een tweedehands Chausson buscamper binnen. Wanneer een Chausson camper bij ons wordt ingeruild, wordt deze door ons team van deskundige medewerkers nauwkeurig nagekeken en zorgvuldig gereinigd. Het resultaat is een Chausson camper die er weer als nieuw uitziet en technisch uitstekend functioneert. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs!

Ontdek onze Chausson campers

Breng een bezoek aan onze showroom om ons aanbod Chausson campers te bekijken. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden, de maten, de indeling en de specificaties van onze verschillende merken en modellen. We zijn vijf dagen per week geopend om u van goed maatwerk advies te voorzien. Ook voor eventueel onderhoud, accessoire-inbouw of schadeherstel is uw Chausson buscamper bij ons in goede handen. We hopen u snel in Culemborg te mogen begroeten!