Briefhoofd
Bovag

Concorde campers

Concorde buscamper

Het Duitse Concorde is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam op het gebied van mobiele voertuigen. Ook de Concorde Compact buscamper is erg in trek. De sportieve Concorde Compact bijvoorbeeld heeft een ultramodern interieur. De productie van de Concorde Compact wordt sinds vele jaren geheel door Pössl verzorgd. De ideale campers voor een vakantie of een dagje uit!

Concorde camper inruilen

Bij Buscamper Nederland kunt u een tweedehands Concorde buscamper kopen of uw huidige Concorde camper inruilen. Na de inname van uw Concorde buscamper wordt deze door onze monteurs technisch volledig nagekeken en van top tot teen schoongemaakt.

Bekijk onze Concorde campers

Buscamper Nederland verleent service in de breedste zin van het woord. Zo kunt u in onze werkplaats ook terecht voor onderhoud, schadeherstel of een APK. Met onze jarenlange ervaring en de nieuwste reparatietechnieken kunnen de reparatiekosten van uw Concorde camper erg meevallen. Ook de benodigde accessoires kunnen we leveren.

In onze showroom in Culemborg kunt u ons huidige aanbod Concorde Compact campers bekijken, evenals op deze pagina. Wilt u graag deskundig advies wanneer u van plan bent om een Concorde camper te kopen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u met raad en daad terzijde te staan!