Briefhoofd
Bovag

Hymer campers

Hymer buscamper

Buscamper Nederland biedt haar klanten de mogelijkheid hun eigen camper in te ruilen bij aankoop van een nieuwe camper. De campers die wij op deze manier inkopen, bieden wij weer aan voor de verkoop. Alvorens we een Hymer camper te koop aanbieden, kijken we deze grondig na op eventuele mankementen, wordt hij zorgvuldig gereinigd en plakken we er een aantrekkelijke prijs op. Iedere tweedehands Hymer buscamper is dan ook in uitstekende staat, en dat voor een scherpe prijs.

De voordelen van een Hymer camper

Met de aanschaf van een Hymer buscamper bent u verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Een hoogwaardige, compacte camper met optimaal comfort. De busmodellen van de Hymer campers zijn ook prima als tweede wagen te gebruiken. Licht en wendbaar, waardoor u er zonder problemen mee door de stad kunt rijden en probleemloos kunt parkeren.

Buscamper Nederland is niet één van de officiële Hymer dealers in Nederland, maar heeft wel regelmatig een Hymer camper in haar assortiment. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het meest recente aanbod. Heeft u nog vragen over een bepaalde Hymer camper of wilt u dat wij u een seintje geven zodra de Hymer buscamper die u zoekt bij ons binnen is gekomen? Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag!