Briefhoofd
Bovag

Karmann campers

Karmann buscamper

Het Duitse Karmann is al jaren een bekende naam op het gebied van campers. Het bedrijf is vooral bekend geworden om zijn samenwerking met Volkswagen. Een bekende buscamper is bijvoorbeeld de VW Karmann Colorado, een alkoof camper die geschikt is voor 2 tot 4 personen. Design, dynamiek en comfort, dat is waar ze voor staan en wat u ervaart in een Karmann buscamper.

Tweedehands Karmann camper

Van de Colibri tot de Dexter, in meer dan 100 jaar heeft Karmann campers ontwikkeld die uw vakantie bijzonder aangenaam maken. Heeft u interesse in een Karmann camper? Op deze pagina ziet u ons huidige aanbod Karmann campers. Buscamper Nederland biedt enkel tweedehands campers aan van Karmann. Een buscamper die bij ons ingeruild wordt door een klant, wordt door ons volledig technisch nagekeken en zeer grondig gereinigd. Vervolgens bieden wij deze weer voor een zeer scherpe prijs voor de verkoop aan.

Onze Karmann campers bekijken

Niet alleen op deze website maar ook in onze showroom in Culemborg kunt u ons aanbod (bus)campers bekijken. Ook de Karmann camper die uw interesse heeft gewekt, kunt u hier van binnen en van buiten bekijken. En ook voor al uw vragen of advies op maat staan wij voor u klaar. U bent van harte welkom!