Briefhoofd
Bovag

Knaus campers

Knaus buscamper

Het Duitse Knaus heeft verschillende mooie, comfortabele buscampers in haar assortiment. De ultracompacte BoxStar bijvoorbeeld is verkrijgbaar met verschillende indelingen en tot vier vaste slaapplaatsen. En de BoxLife wordt gekenmerkt door een revolutionair in hoogte verstelbaar bovenbed, een elektrische opstap en meer dan genoeg opbergruimte. Een Knaus buscamper is een reislustige camper waarmee u in uw eigen tempo de wereld kunt verkennen. Hij voldoet aan de hoogste eisen en laat niets te wensen over als het om bewegingsvrijheid en een modern interieur gaat.

Knaus camper kopen

Buscamper Nederland heeft regelmatig een tweedehands Knaus camper te koop staan. Omdat wij geen officiële Knaus dealer zijn, bieden wij alleen Knaus campers aan die bij ons ingeruild zijn. Wanneer een klant zijn Knaus camper bij ons inruilt, kijken onze experts deze van top tot teen na. We reinigen hem professioneel en controleren of hij naar behoren functioneert. Pas als we helemaal tevreden zijn, bieden we een Knaus buscamper weer voor de verkoop aan.

Ons aanbod Knaus campers

Heeft u bij één van de Knaus dealers in Nederland een Knaus buscamper gezien die u graag voor een scherpe prijs zou willen kopen? Laat het ons weten, dan kunnen wij u op de hoogte brengen zodra een dergelijke camper bij ons binnen is gekomen. Kijk ook regelmatig op deze pagina voor het meest recente aanbod.