La Strada campers

Het Duitse La Strada combineert een efficiënt gebruik van ruimte met een aantrekkelijk design. De meer dan 20 jaar ervaring en passie voor details ziet u in de modellen van La Strada terug. Iedere buscamper blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid waarbij de beste materialen en slimme technieken gebruikt zijn. Zo is het geluid van de motor gereduceerd, is er een grote watervoorraad die van buiten bijgevuld kan worden, worden er LED lampen gebruikt en is er veel keuze in bekleding.

Tweedehands La Strada camper

Heeft u uw oog laten vallen op een La Strada camper? Buscamper Nederland heeft regelmatig een aantrekkelijk geprijsde tweedehands La Strada buscamper in haar assortiment. Op onze website ziet u altijd het actuele aanbod La Strada campers. Wilt u een camper liever in het echt bekijken, de stoelen uitproberen en het gevoel dat u achter het stuur krijgt te ervaren? Bezoek dan onze showroom in Culemborg.

Onze La Strada campers bekijken

Wanneer een La Strada buscamper bij ons ingeruild wordt, kijken we deze volledig technisch na en zorgen ervoor dat hij grondig gereinigd is. De bijna niet van nieuw te onderscheiden La Strada camper wordt vervolgens voor een scherpe prijs weer te koop aangeboden. Wees er snel bij, want weg is weg!

Pin It on Pinterest