Briefhoofd
Bovag

Nieuwe modellen van Pössl, Globecar, en Adria

Poessl_2win_style_1813

Pössl campers

ONZE BUSCAMPER,ONZE AUTO VOOR DAGELIJKS VERVOER,ONZE TRANSPORTER
Vrijheid opnieuw ontdekken.
Flexibel en geschikt voor het hele gezin.
Royale ruimte.
Op alle wegen thuis zijn. Met z’n tweeën of met het gezin, wandelvakantie in de bergen of op het strand van de zon genieten, op grote rondreis of gewoon lekker een weekendje weg – een Pössl is de ideale flexibele reisgenoot. Met hem ontdekt u de vrijheid opnieuw, want hij overwint elk bergweggetje en geen enkel nauw historisch steegje is voor hem een probleem. Daarnaast een comfortabele ambiance van een royale woonruimte met veel ruimte voor zowel kleine als grote bagagestukken – juist een Pössl.
De meest bekende modellen van Pössl zijn de Roadcruiser, Roadcamp-R en natuurlijk de 2Win met daarnaast de speciale 2Win-PLUS uitvoering. Maar natuurlijk behoren ook de modellen 2Win-R, Roadcruiser-B en Roadcruiser DK tot de Pössl-modellenreeks.
Pössl heeft met ingang van modeljaar 2014 de Roadcruiser Revolution en Roadstar 600 L aan haar mooie modellenreeks toegevoegd.

Pössl heeft onder andere de volgende accessoires standaard:
1) SoftLock, de electrische schuifdeur-sluithulp
2) LED-verlichting
Dit natuurlijk naast standaard Remis muggenhor voor schuifdeur, cabineverduistering op voor- en zijramen en natuurlijk de brede elektrische opstap.

Bekijk Pössl campers
1887_twin-sp_front_bc3_7825

Adria campers

In onze showroom vindt u nagenoeg alle Adria-Twin modellen.
Buscamper Nederland heeft een ruim aanbod Adria campers omdat wij één van de dealers in Nederland zijn. In onze showroom vindt u nagenoeg alle nieuwe
Adria Twin modellen van 2019. Zo treft u o.a. de Adria Twin Axess 600 SP buscamper aan met een dwarsbed.
We hebben natuurlijk ook de nieuwste Adria Twin Plus 640 SLB en de Adria Twin Supreme 640 SLB met de royale lengtebedden. De Adria-Twin Supreme heeft een groot panorama dakluik wat zeer veel licht in de buscamper brengt.

Bekijk Adria campers
Globecar_sportive_au__en_4_kopie

Globecar campers

Met een Globecar-camper ervaart u de wereld van de moderne compact-buscamper-filosofie. Globecar is een merkproduct van Pössl, al jarenlang de succesvolste buscamperfabrikant van Duitsland (Europa). Pössl bouwt al ruim 25 jaar buscampers en is toonaangevend voor de gehele branche op het gebied van de mobiele compacte camper-filosofie.
Op alle wegen thuis zijn
Met z’n tweeën of met het gezin, wandelvakantie in de bergen of op het strand van de zon genieten, op grote rondreis of gewoon lekker een weekendje weg – een Globecar is de ideale flexibele reisgenoot. Met hem ontdekt u de vrijheid opnieuw, want hij overwint elk bergweggetje en geen enkel nauw historisch steegje is voor hem een probleem. Daarnaast een comfortabele ambiance van een royale woonruimte met veel ruimte voor zowel kleine als grote bagagestukken – juist een Globecar.

Globecar heeft onder andere de volgende accessoires standaard:
1) SoftLock, de elektrische schuifdeur-sluithulp
2) LED-verlichting
Dit natuurlijk naast standaard Remis-Muggenhor voor schuifdeur, toiletraam, cabineverduistering op voor- en zijramen en natuurlijk de brede elektrische opstap.

Bekijk Globecar campers