Briefhoofd
Bovag

Grote Buscampershow met camper van het jaar 2018 !! Vrijdag 27 en Zaterdag 28 oktober!!

14 oktober 2017 - 21:20

Grote Buscampershow met camper van het jaar 2018 !! Vrijdag 27 en Zaterdag 28 oktober!!

Camper van het jaar 2018: Pössl Summit 600 Plus

De jury was van mening dat deze buscamper in vergelijking met andere buscampers een zeer compleet interieur heeft. De afwerking is vakkundig en de ergonomie doordacht. Meer bewegingsvrijheid door afgeronde vormen van tafel en keukenblok. Hij doet ruimtelijk aan door het lage meubelwerk. Door een draaibare wand maak je van de toiletruimte een douchecabine. Wat de jury verder opviel waren de luxe vensters, de uitgebreide verwarming, het grote bed, de sfeerverlichting en zaken als een tweede airbag, cruise control en de verstelbare stoelen. “Tel daarbij de Citroën Jumper als basis met standaard een 2.0 liter Euro-6 BlueHDi-dieselmotor met maar liefst 163 pk en je hebt een winnaar”, aldus de jury.

De 2018 Modellen van Pössl en Globecar staan nagenoeg allemaal in onze showroom.
540 cm lange buscampers
600 cm met bedden in de lengterichting en ook met de bedden dwars in de camper.
636 cm met bedden in de lengterichting zowel met de ruimtedouche (draaideuren in het midden) maar ook met de vaste toiletruimte.

Tevens zeer groot aanbod in gebruikte buscampers van allerlei bouwjaren.
Ook de verhuurmodellen van 2017 staan te koop. Van april 2017 met complete accessoires: Luifel, Busbiker (wegdraaibare fietsendrager tot 80 kg), Radio CD, Airco, Cruise control, metallic lak, etc etc.

U bent van harte welkom om al dit moois te bekijken in onze showdagen of op de dagen ervoor. (Geopend van dinsdag t/m zaterdag)
Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat!!

Laatst bekeken campers