Briefhoofd
Bovag

Kampeerauto van het jaar!! Pössl Summit 600 Plus

20 januari 2018 - 10:38

Kampeerauto van het jaar 2018: Pössl Summit 600 Plus

Na de verkiezing door de vakjury heeft nu ook het publiek massaal gekozen voor deze Buscamper tot Kampeerauto van het jaar 2018.

Donderdag tijdens de eerste dag van de Caravana in Leeuwarden is deze prijs door de NKC uitgereikt aan Buscamper Nederland.

Lees hieronder het juryrapport:

De jury was van mening dat deze buscamper in vergelijking met andere buscampers een zeer compleet interieur heeft. De afwerking is vakkundig en de ergonomie doordacht. Meer bewegingsvrijheid door afgeronde vormen van tafel en keukenblok. Hij doet ruimtelijk aan door het lage meubelwerk. Door een draaibare wand maak je van de toiletruimte een douchecabine. Wat de jury verder opviel waren de luxe vensters, de uitgebreide verwarming, het grote bed, de sfeerverlichting en zaken als een tweede airbag, cruise control en de verstelbare stoelen. “Tel daarbij de Citroën Jumper als basis met standaard een 2.0 liter Euro-6 BlueHDi-dieselmotor met maar liefst 163 pk en je hebt een winnaar”, aldus de jury.

We hebben deze camper in onze showroom staan en u bent van harte welkom zelf te zien waarom deze Buscamper is gekozen tot Kampeerauto van het jaar 2018 zowel door de vakjury en massaal door het publiek.

Laatst bekeken campers