Briefhoofd
Bovag

Adria campers: occasions

Buscamper Nederland is één van de weinige Adria dealers in Nederland. U kunt bij ons niet alleen een nieuwe Adria camper maar ook tweedehands Adria campers kopen. Ook onze occasions zijn zeer mooi afgewerkt en voorzien van een modern interieur. Onze occasions zijn namelijk vaak kort gebruikt en nagenoeg altijd in uitstekende staat.

Met onze Adria campers, zowel occasions als splinternieuwe buscampers, profiteert u altijd van de voordelen van Adria campers. Maar bij occasions profiteert u ook nog eens van een scherpe prijs! Met praktische keukens, verschillende slaapoplossingen, comfortabele woonruimte, flexibele opslag en andere innovatieve oplossingen bent u verzekerd van jarenlang plezier. Veiligheid, comfort en duurzaamheid staan bij Adria immers voorop.

Adria buscamper occasions bekijken

Op onze website maar ook in onze showroom in Culemborg kunt u onze Adria buscamper occasions bekijken. Verbaas u over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en laat u uitgebreid informeren over de verschillen tussen de verschillende Adria buscamper occasions. Ook voor de nieuwste Adria modellen, zoals de Adria Twin 540SPT en de Twin 600SPT, bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Voor lange en korte vakanties en voor zowel afgelegen als druk bevolkte plekken, met een (tweedehands) camper gaat u het avontuur tegemoet!

Adria Twin 600 SP Titan Buscamper

2,3MJ 150PK Euro5

Kleur: zwart metallic

Meer informatie
2015 70173 KM €50.900

Adria Twin 640 SLX Platinum Buscamper

2.0 HDi 130 PK EURO6

Kleur: aluminium grijs metallic

Meer informatie
2017 13596 KM €59.489