Briefhoofd
Bovag

Hymer campers: occasion

Kwaliteit, efficiëntie en veiligheid voor een zeer aantrekkelijke prijs, dat kenmerkt de Hymer campers die wij als occasion aanbieden. Ook een tweedehands Hymer camper is een hoogwaardige, compacte camper met optimaal comfort. Ideaal voor een weekend weg, een langere vakantie of gewoon een ritje naar de bouwmarkt. De lichte, gemakkelijk wendbare half-integrale Hymer campers maken het mogelijk om door de smalste steegjes te rijden, probleemloos in te parkeren, parken mee te verkennen en daarnaast ook gewoon als tweede wagen te gebruiken.

Campers in uitstekende staat

Naast nieuwe campers biedt Buscamper Nederland een ruim aanbod Hymer campers als occasion aan. Deze zijn door klanten bij ons ingeruild maar zijn nog in uitstekende conditie. Onze occasions voldoen aan de hoogste eisen en zijn op het gebied van veiligheid, kwaliteit en comfort dan ook niet van nieuw te onderscheiden. Ze zijn uitvoerig getest en grondig gereinigd en we bieden deze met trots weer aan u aan.

Laat u vrijblijvend adviseren

Heeft u interesse in één van onze Hymer campers, occasion of nieuw? U bent van harte welkom in onze showroom in Culemborg. Hier adviseren we u graag over de mogelijkheden in maten, modellen, indelingen en prijsklassen. En u kunt natuurlijk op uw gemak al onze campers bekijken!

Op dit moment zijn er geen occasions van dit merk beschikbaar.