Briefhoofd
Bovag

Knaus campers: ook occasions

Als u voor een Knaus buscamper kiest, kiest u voor een camper die aan de hoogste eisen voldoet en uitblinkt in bewegingsvrijheid en klasse. Met onder andere een modern interieur en meer dan voldoende bewegingsruimte en opbergruimte laat een Knaus camper niets te wensen over. Naast nieuwe Knaus campers vindt u ook occasions in het aanbod van Buscamper Nederland terug.

Wisselend aanbod

Wat betreft onze Knaus campers zijn wij voor tweedehands campers afhankelijk van welke modellen er door onze bestaande klanten ingeruild worden. Dat kan de ene keer de ultracompacte BoxStar zijn en de andere keer de revolutionaire BoxLife. Ook de indeling kan per keer verschillen. Mooi en comfortabel zijn ze zeker en ook de prijs is bijzonder aangenaam. Heeft u interesse in onze Knaus campers? Voor tweedehands campers kunt u deze pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod.

Laat ons met u meedenken

Zijn er bepaalde Knaus campers die u als occasions graag terug zou zien bij Buscamper Nederland? Laat het ons weten, dan kunnen wij u een seintje geven zodra een specifieke camper bij ons binnen is gekomen. Voor Knaus campers, zowel occasions als nieuwe, bent u bij Buscamper Nederland aan het juiste adres!

Op dit moment zijn er geen occasions van dit merk beschikbaar.