Over Adria

Buscamper Nederland heeft een ruim aanbod Adria campers omdat wij één van de dealers in Nederland zijn. In onze showroom vindt u nagenoeg alle nieuwe Adria Twin modellen van 2022. Zowel met dwarsbed als lengtebedden. En een groot panorama dakluik.
 

Iedere Adria buscamper is ontworpen om te presteren. Adria biedt innovatieve oplossingen, zoals praktische keukens, ‘Ergo’-badkamers, verschillende slaapoplossingen, comfortabele woonruimte en flexibele opslag. Alles is zeer nauwkeurig ontwikkeld en getest om uw veiligheid, comfort en plezier te garanderen tijdens uw avonturen. Gebouwd om van te genieten, gebouwd om lang mee te gaan.

Adria campers voor jarenlang plezier

Het inspireren van avonturen; dat is onze missie. Al 55 jaar leidt het ons naar innovatieve caravans, campers en buscampers met een uniek karakter. Vooral het design en het innovatieve karakter van onze modellen maken Adria tot een van de meest verkochte merken van Europa.

Geniet van vele onvergetelijke momenten tijdens je avonturen met Adria.

Een Adria buscamper heeft een goede reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij het gebruik van bewezen fabricagetechnieken. Adria produceert zijn eigen meubilair en voert kwaliteitscontroles uit voor het hele fabricageproces. Als u besluit een Adria camper te kopen, zowel nieuw als tweedehands, bent u verzekerd van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Pin It on Pinterest