Briefhoofd
Bovag

Van Harte Welkom op de website van Buscamper Nederland!

Buscamper Nederland is Importeur van Pössl, Globecar en dealer van Adria Buscampers.
In Nederland zijn geen andere officiële Pössl- en Globecar dealers.

Al onze Buscampers staan binnen in de showroom zodat u ze onder alle weersomstandigheden heerlijk kunt bekijken.

Persoonlijke aandacht en een goed advies helpen u bij het kiezen uit een groot assortiment van zowel nieuwe als gebruikte Buscampers. We hebben altijd 30 tot 50 buscampers op voorraad waaronder alle nieuwe modellen van Pössl, Globecar en Adria. Tevens hebben we een groot aanbod in gebruikte campers in alle maten, indelingen en prijsklassen. Ook voor accessoire-inbouw, totaal onderhoud en schadeherstel kunnen wij u perfect van dienst zijn!

In onze werkplaats kunnen wij naast al uw camper-werkzaamheden ook het autodeel geheel onderhouden. Hiervoor hebben we 3 ervaren monteurs in dienst die per man over meer dan 20 jaar ervaring beschikken. (Chef werkplaats, 1e automonteur, 1e camper monteur)

Hierdoor is een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs gewaarborgd en is uw camper in vertrouwde handen.

Wilt u eerst eens een camper huren om de beleving van het camperen te ondervinden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u komen kijken naar specifiek een bepaalde camper, dan vragen wij u om eerst even te bellen of de desbetreffende camper ook daadwerkelijk aanwezig is. Wij hopen u snel in ons bedrijf te mogen begroeten.

Team Buscamper Nederland

Laatst bekeken campers