Briefhoofd
Bovag

Roadcar campers

Roadcar camper

De Roadcar camper is een nieuw merk van het bekende Duitse merk Pössl. De verwachtingen van de nieuwe Roadcar zijn hooggespannen. Er zijn momenteel 3 succesvolle modellen op de markt. Deze campers zijn voorzien van een basisuitvoering en concurreren met onze scherp geprijsde jonge occasions. U kunt naast de basisuitvoering kiezen voor de aanvullende Chassis en Basic pakketten.

De verschillende Roadcar campers

De R540 Roadcar camper begint met 5.40 meter in de compactklasse. Door zijn korte wielbasis zal de bestuurder het echte “autogevoel” ervaren. Zijn wendbaarheid is daarmee verbluffend. Deze camper biedt achterin een 2-persoons dwars geplaatst bed, een keukenblok met 3-pits gasfornuis, een afgesloten badruimte en een halfdinette. Door de draaibare voorstoelen creëert u een ruime zithoek.

Bij de R600 Roadcar camper, de 6-meter lange versie, is tevens een grote kledingkast ondergebracht en bovendien nog een ruimer keukenblok en ruimere zitgroep. De grootste versie van de Roadcar campers, de R640 kent een lengte van 6.40 meter en geeft een echte sensatie; 2 extra grote lengtebedden die ook tot kingsize bed te transformeren zijn.

Bekijk ons aanbod online

Online kunt u de verschillende modellen Roadcar campers op uw gemak bekijken. U kunt ze eenvoudig onderling vergelijken en zo ontdekken welke modellen aan uw voorkeuren, wensen en eisen voldoen en wat u bijvoorbeeld aanspreekt qua indeling en inrichting. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook verwelkomen wij u graag in onze showroom in Culemborg om u uitgebreid te informeren en te adviseren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u onbezorgd van uw vakantie kunt gaan genieten!