Briefhoofd
Bovag

Weinsberg campers

Weinsberg buscamper

Al meer dan 45 jaar staan Weinsberg campers voor u klaar om met hun perfecte prijs-kwaliteitverhouding uw droom van vrijheid te verwezenlijken. Een Weinsberg buscamper is een betrouwbaar en innovatief voertuig waarmee u veilig en comfortabel de wereld kunt verkennen. Betaalbaar, flexibel, gezinsvriendelijk en met een chique en robuuste uitstraling.

De Weinsberg camper die bij u past

De CaraCompact bijvoorbeeld is een Weinsberg camper met een omvangrijk veiligheidspakket. Dankzij zijn robuuste onderstel bedwingt hij zelfs de meest moeilijk begaanbare wegen en het tegen hagel bestand zijnde verhoogde GVK‐dak trotseert weer en wind. Of wat dacht u van de CaraBus, die er kleiner uitziet dan hij daadwerkelijk is? Met de mogelijkheid om het dak te verhogen, neemt de ruimte van deze Weinsberg camper toe en wordt zelfs een extra bed gecreëerd. Wat uw wensen voor een Weinsberg buscamper ook zijn, met een ruime keuze aan modellen en indelingen vindt u altijd een geschikte camper om de smalste steegjes of die mooie strandpromenade te verkennen.

Bekijk onze Weinsberg campers

Buscamper Nederland biedt regelmatig een aantrekkelijk geprijsde tweedehands Weinsberg camper te koop aan. Ook een tweedehands Weinsberg buscamper is een uitstekende koop die qua kwaliteit en betrouwbaarheid niet onderdoet voor een nieuwe camper!