Briefhoofd
Bovag

Westfalia campers

Westfalia buscamper

De meest bekende Westfalia buscamper is toch wel de Volkswagen Westfalia camper. Deze camper ziet u regelmatig rondrijden en is een graag geziene gast op bijvoorbeeld bruiloften, waar hij als trouwauto de bruidsfoto’s opvrolijkt. Met de eerste Volkswagen T1, ontwikkeld in samenwerking met Westfalia, werd begin jaren zestig ook de buscamper geboren. De T1 straalt ook nu nog dat onbeschrijfelijke gevoel van vrijheid, avontuur en knusheid uit. Al snel volgden de Volkswagen Westfalia T2 (1968), de Westfalia T3 (1979) en de Westfalia California T4 (1988). In 2003 stopte de samenwerking tussen Volkswagen en Westfalia.

Tweedehands Westfalia camper kopen

Met hun complete uitrusting en prettige rijeigenschappen is de Westfalia buscamper een veelgevraagd merk bij Buscamper Nederland. Niet alleen de Volkswagen Westfalia California maar ook de Amundsen en de Columbus Westfalia buscamper zijn ideale campers om het avontuur mee tegemoet te gaan. In ons aanbod vindt u regelmatig een tweedehands Westfalia camper. Wanneer een klant zijn eigen camper inruilt, bieden wij deze, nadat wij hem grondig nagekeken en gereinigd hebben, voor de verkoop aan. U weet zo zeker dat u een camper van uitstekende kwaliteit koopt, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ons aanbod

Op deze pagina vindt u ons regelmatig wisselende aanbod tweedehands Westfalia campers. Heeft u een bepaalde Volkswagen Westfalia of een ander merk camper op het oog? Geef dan uw wensen aan ons door, zodat wij met u mee kunnen kijken of bezoek onze showroom in Culemborg en laat u uitgebreid adviseren door onze deskundige medewerkers. We nemen graag de tijd voor u en zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd van uw (camper)vakantie kunt genieten!